- Bluestream
News
Loading...

Monday, January 17, 2022

Regal Raptor Elektrikli Araba Özellikleri ve Fiyatı
Güvenilir markalardan bir tanesi olarak öne çıkan Regal Raptor elektrikli araba özellikleri kullanıcıların dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Her geçen gün artan elektrikli araba tutkusu nedeniyle birçok firma elektrikli arabasını tanıtmaya başladı. Bu marka ise aynı şekilde geri kalmayarak ürünlerini en kaliteli şekilde müşterilerine tanıtmayı başarıyor. Şimdi birlikte bu aracın fiyatına ve özelliklerini yakından inceleyelim.
Regal Raptor Elektrikli Araba Akü Özellikleri Nelerdir?
Her an gelişmekte olan bir firma olarak ürettikleri birçok araba kullanıcıların beğenisini kazanmış durumda. Bu arabanın akü özellikleri ise gayet hatırı sayılır güçte denilebilir. Aracın akü sayısına baktığımızda karşımıza 6 güçlü tarzda akü çıkıyor. Yani tam olarak 6 adet 12V ve 38Ah gibi bir güç elde ediliyor. Buna istinaden şarj süresi ise 5-6 saat olarak belirtiliyor. Böyle güçlü bir aküye sahiplik eden bir araç olarak kullanıcıların isteğini tamamen karşılamayı başarıyor.

Şehir için uzun menzilleri rahatlıkla gitmesinin dışında park problemini tamamen ortadan kaldırıyor. Boyutu küçük ama yaptığı işler gayet büyük diyebiliriz.

Regal Raptor Elektrikli Araba Motor Gücü Nedir?
Detayına yakından bakınca pek çok özellikle karşılaştığımız Regal Raptor E-Car 5 aracında dikkat çeken bir diğer nokta ise motor gücüdür. Gayet kabul edilir bir motor gücüne sahip olan bu araçta kat edilebilen mesafe tam tamına 50 km olarak belirtiliyor. Motor gücü ise 2500W olarak karşımıza çıkıyor. Aracın bir diğer güzel özelliği ise 55 km/h yapabilmesidir. Şehir içinde büyük otobanlarda bu oran gayet güzel görünüyor.

Aracı alan kişiler çok rahat bir şekilde istediği yere bu araçla gidebiliyor. Küçük boyutlu olmasına rağmen gücü ve kat ettiği mesafe gayet memnun edici olduğunu söyleyebiliriz. Şehir içinde ki dar sokaklar ve küçük park alanları için bu araç her zaman tercih edilenler listesinde ön sıralarda yer alıyor.
Regal Raptor Elektrikli Araba Diğer Özellikleri Nelerdir?
Bu aracın ana özelliklerini birlikte detaylı bir şekilde kontrol ettik. Şimdi ise aracın diğer özelliklerine bir göz atalım. Diğer özelliklerini şöyle sıralayabiliriz;

- LED gösterge,
- Ön arka koruma demiri,
- Klima,
- Çelik jantlar,
- 2 kapı,
- 3 kişilik oturma alanı,
- 2200 mm uzunluk,
- 1620 mm yükseklik,
- 1090 mm genişlik,

Bu özelliklerin dışında kırmızı, kırmızı siyah ve beyaz renk seçenekleri de bulunuyor.
Regal Raptor Elektrikli Araba Fiyatı Nedir?
Regal Raptor elektrikli araba fiyatı müşterilerin dikkatini çekmeyi başarıyor. Çünkü kalitesine göre fiyatı oldukça uygun olarak yansıtılıyor. Aracın fiyat etiketine baktığımızda bizi 55.900 TL gibi uygun rakamlar karşılıyor.

Hem performans hem de fiyat avantajından yararlanmak isteyenler bu araca sahip olabilirler. Şehirde istenilen yere en iyi şekilde götüren ve yakıt masrafını en aza indiren bir araç olarak gayet olumlu karşılanıyor.

E-Car 5 Yedek Parça Bulunur mu?
Regap raptor E-Car yedek parça konusuna baktığımızda ise sürücüleri memnun edici haberler verebiliriz. Bu aracı satın alan kişiler yedek parça konusunda hiçbir problem yaşamıyorlar. Herhangi bir kazaya veya farklı problemlere karıştıktan sonra oluşan arızlarda yedek parça bulmak zor değil. Üstelik firma kullanıcıları için garanti imkanı da sunduğundan dolayı, arıza durumlarında ücretsiz tamirat gerçekleştiriyor.
E-Car 5 Kimler Kullanabilir?
B ehliyeti olan kişiler bu aracı kullanabilme hakkına sahiptirler. Bunun dışında Diğer A ehliyetleri de bu aracı kullanma yetkisini veriyor. Fakat ehliyeti olmayan kişiler için bu aracı kullanamıyorlar. Bu nedenle Regal Raptor elektrikli araba kullanılması için mutlaka ehliyetin alınması gerekiyor.
https://www.modixir.com/?p=4484

Share With Friends

Give your opinion

Notifictions
Notifictions...
Close