- Bluestream
News
Loading...

Wednesday, January 19, 2022

Woger Elektrikli Scooter Özellikleri ve Fiyatı
Elektrikli scooter tutkunları için bu marka oldukça kaliteli bir ürün ortaya koydu diyebiliriz. Woger elektrikli scooter olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bu isim, bünyesinde gayet güzel özellikleri barındırıyor.

Pek çok scooter, istekleri tam olarak karşılayamasa bile bu scooter tam bir şehir canavarı olarak adlandırılıyor. Şimdi bizlerde bu konu hakkında detaylı bilgileri merak edenler için sunacağız. Woger scooterın özellikleri ve fiyat etiketi nasıl? Birlikte yakından inceleyelim.
Woger Elektrikli Scooter Akü Gücü Nedir?
Bahsettiğimiz bu aracın akü gücüne baktığımızda, iyi denilebilecek türden rakamlar ile karşılaştığımızı belirtebiliriz. Scooterın akü kuvveti ise tam olarak 48V olarak açıklanıyor. Elbette bu rakam pek çok araca göre gayet önemli bir yere sahiplik ediyor.

Akünün akım kuvveti ise 20Ah şeklindedir. Bu kuvvet vasıtasıyla sürücüler istedikleri yere rahatlıkla gidebiliyorlar. Üstelik bu scooterın tırmanma açısı 15 derecedir.

Woger Elektrikli Scooter Motor Gücü Nedir?
Gayet titiz ve kaliteli malzemeler ile üretilen bu aracın motor gücü 500W olarak biliniyor. Bu nedenle güçlü motor sınıfına rahatlıkla girebilme hakkına sahiplik ediyor. Woger EM 500 özellikleri arasında bir diğer dikkat çeken nokta ise 65 km mesafeye kadar gidebilmesidir. Elbette bu mesafe gidilirken maksimum hız olarak 45km/h yapılabiliyor. Böyle bir özelliğin genel olarak her scooter markasında olmadığını da söylememizde fayda var.
Woger Elektrikli Scooter Tasarımsal Özellikleri Nelerdir?
Aracın akü ve motor gücünü en önemli noktasına kadar sizler için ele aldık. Güç konusunda hiçbir şüphemiz olmayan bu araçta elbette tasarımsal özelliklere de yer vereceğiz. Bu özellikleri sizler için şöyle sıralıyoruz;

- Dijital panel,
- Çelik jant,
- USB soket,
- Açılabilen koltuk,
- Yumuşak amortisör,
- 45 kg net ağırlık,
- LED stop lambaları,
- LED far,
- Li-ion pil,

Üstelik koruma amaçlı olarak gidon kilidi de dikkat çeken özellikleri arasında bulunuyor. Bahsettiğimiz tüm bu özellikler kullanıcıları gayet memnun etmeyi başarıyor. Woger scooter markasını satın alan kişiler ayrıca 2 yıl motor garantisine de hak kazanıyorlar. Herhangi bir problem de servis üzerinden ücretsiz olarak tamir işlemleri gerçekleştirilebiliyor.
Woger Elektrikli Scooter Fiyatı Ne Kadar?
Aracı iyice detaylı şekilde incelediğimizde fiyat ve kalite çizgisi birbirine eşit yürüyor. Scooterı alan kişiler fiyatın uygunluğu dışında kalitesinden de bolca yararlanıyorlar. Woger elektrikli scooter fiyatı ise şu anda 6500 ile 7500 TL arasında farklılık gösteriyor. Fiyatına baktığımızda alınan kaliteli hizmet ortaya daha fazla çıkıyor.

Şehir içi neresi olursa olsun çok rahat bir şekilde seyahat edilebiliyor. Yüksek yokuşlar, soğuk hava koşulları ve uzak mesafe fark etmeden istenilen adrese en iyi şekilde gidiliyor.

EM 500 Scooter Yedek Parça Durumu Nedir?
Sürücülerin her zaman tedirgin olduğu konulardan bir tanesi yedek parça problemidir. Bu problem bazı markalarda ciddi şekilde kendini gösterdiği doğrudur. Ancak bahsettiğimiz Woger markasında böyle bir durum söz konusu değildir.

Firma 2 sene motor garantisi sunduğu gibi yedek parça temin etme konusunda da gayet titiz şekilde çalışıyor. Durum böyle olunca elbette kendilerine büyük bir güven kazanmış oluyorlar. Yani kaza veya ani gelişen arızalarda yedek parça bulma olasılığı gayet yüksektir.
EM 500 Scooter Kimler Kullanabilir?
Bu scooterı alan kişiler taşıt vergisinden muaf tutuluyor. Üstelik A ve B ehliyetli kişiler kullanma konusunda hiçbir şekilde problem yaşamıyor. Ancak Woger elektrikli scooter ehliyetsiz olarak kullanılamıyor. Tespit edildiği takdirde cezai işlemler hızlı bir şekilde uygulanıyor.
https://www.modixir.com/elektrikli-scooter/woger-elektrikli-scooter-ozellikleri-ve-fiyati/

Share With Friends

Give your opinion

Notifictions
Notifictions...
Close